meg 22-ért nem szeretnék phyl-t venni.. és az a gyanúm reggel percek alatt ott lesz... de onnan tuti lesz borítás, ha nem is az új tulaj, de vki a régi nagyok közül.... nem tudom elképzelni, hogy holnap kiakad mindenféle borogatás nélkül...
Törölt felhasználó2009. 06. 17. 22:50
Készítettem elemzést én is ecoról.holnap még adhatják fila miatt.utána már sztem nem. link
véleményeket kérek!
Ti ,hogy látjátok fundamentumok alapján?
nem miatta; ma uccsó percben dobtam a humit 17-en vettem a phylt 15-ön szinte 1:1-ben...
eco kedvenc, nem adom könnyen, még filózok... bár, ha holnap 22 a phyl, akkor visszajött az összes tőzsdére hozott pénzem, és már lenne kb 200e ft hasznom is.... igaz, anno ecoval volt az majdnem 700e-1 millió ft is....
Törölt felhasználó2009. 06. 17. 22:47
azért filában az a 40 ft túlzás lenne.max 25 ft lesz.
"1. A Bankár Holding tőkeemelés (5 millió darab 200 forint névértékű részvény kibocsátásának) formájában 1 milliárd forint értékben vállal garanciát Phylaxia részvények megvásárlására. A tőkeemelés a törvényi minimumszintnek megfelelően (a jelenlegi állapot szerint 25 forintos) névértéken valósulhat meg, mely a tegnapi 10 forintos záróárfolyamot 150%-kal haladja meg " link
Megint ütik a részvényt tisztességesen, sőt valószínűleg elég sokan átpártoltak a Phylaxiához, mely óriási emelkedést mutatott, és várhatóan még mutat is. Azzal, hogy az 56 forintos szint is elesett, megtört az 50 forintos mélypontról elindult emelkedő trend is. Folytatásban várhatóan előtérbe kerülnek a 53, 50 forintos szintek is. A esést erősíti az MACD indikátor alakulása is, egyelőre fordulatra utaló jeleket nem mutat.
Econet topik