Nem azzal van gond ami írsz, hanem hogy hetek, hónapok óta lassú leépülésben a cég. Így tűnik legalábbis. A 2évvel ezelőtti lelkesedés, lendület behalt. Nekem az externet eladás meg a nagy mínusz egybeesése is büdös. Lehet semmi nincs mögötte, de vmiért azt érzem így 'nyúlták le, tették zsebre' az externet árát.
befektető kell "csak"hozzá.
mért azt hiszed,hogy a phyl tele van pénzel?dehogyis,csak találtak befektetőt.
amúgy csa reménynek írta az akvit,mert másképp nem lesz emelkedés.
Akvizíció? De miből? Externet lóvé elúszott, részvénykibocs.? Azt mondták 211 alatt nem tervezik. Hitelből? Az sem jó. Sztem a cégnek lottózni kéne, 700milliót fizet. :-)
egy dolog amiben reménykedhetunk,hogy a média miatt akvizíció lesz,mert hát valljuk be őszintén ez a cég a médiában nagyon gyerekcipőben jár.
a sziget kft-hez tartozó rendezvényeken meg teljesen lényegtelen,hogy mekkora rekordszámú közönség stb lesz,mert attól nem fog menni az rv.
Van persze. Ki nem dobom még. Tény, hogy már utálom ezt, de mivel extra mutyis ez is, így tartom, mert sosem tudni... De az biztos, hogy ha megindul névértéknél erősen elgondolkodom az eladáson.
Azért mert minden fordítva történik... Az eco papíron jobb, mégis béka feneke alatt. Phylben meg történések vannak, lesznek még idén. Per, lehetséges szerződések, őszi közgyűlés, stb. Itt meg kilátásban semmi nincs. Sziget napolva, externet eladva, ennek ára érdekes mód a negyedéves bukót pont fedezi. Az alapról semmi infó, vki mintha írta volna korábban, hogy elvileg nem is tarthatnának ekkora pakkot.
Szerintem sem lesz 200.Sőt a 100-at is sokára fogja átvinni.
Viszont aki megnézi a 2008-as mérlegben a cég vagyoni adatait,és összehasonlítja a Phyl azonos számaival az rá fog jönni,hogy az ECO ezen számai sokszorosan felülmúlják Phylét.
Éppen ezért nem értem miért vársz a Phyltől nagy emelkedést.
"A nem média jellegű befektetések esetében kiemelt célkitűzés, hogy az azokkal kapcsolatos költségek és egyéb erőforrás-igények minél előbb megszűnjenek...............
fontosabb szempont a stabil likviditás, mint a nem média befektetések megőrzése............."
Econet topik