Távozik az E-Star igazgatóságából Lantos Csaba és Konrad Wetzker. Az igazgatóság egyhangú döntése alapján május 1-jén felére csökkent a javadalmazásuk, igaz, erre még a következő rendkívüli közgyűlésnek is rá kell bólintania. Jelenleg a központi költségek évesítve 2,5 millió eurót tesznek ki, ami a 3 millió eurós célszám alatt található, sőt, mindez 6,5 millió euróról csökkent le. További várható költséghatékonysági intézkedések következtében újabb 20 százalékkal csökkenhetnek a központi költségek az év végéig.
Az E-Star megszünteti tevékenységét Zilahon, miután a helyi önkormányzat visszautasította a cég javaslatait a projekt gazdaságossá tételére. Hasonló lépésre szánhatja el magát Marosvásárhelyen is a társaság, egyelőre itt azonban még csak felszólította az önkormányzatot, hogy tegyen eleget a koncessziós szerződésben vállalt kötelezettségeinek. Az E-Star évente mintegy 1 millió eurós veszteséget szenvedett el a projekten, továbbá 2 millió eurós díjat fizetett a koncesszióért. A harmadik romániai projekt helyszínén, Gyergyószentmiklóson a projekt további fejlesztése várható.
Régen jártam itt,utánanéztem az utolsó mentett,közhírré tett és azon agyonagyalt chartomon,hát mit mondjak,erre talán senki sem gondolt.
Most viszont megosztom technikai!!! nézetemet:vétel ideje jött el.
Vagy FELHALMOZÁSÉ.Stop elhelyezése javasolt,a mai világban minden elképzelhető.
köszönjük, megnyugodtam, akkor nincs messze a fordulat... tapasztalat... de ne fogadjátok meg, mert a cég fundamentálisan 100 Ft-ot ér. Nehogy vegyetek... mjad 4-5k-nál gondolkozzatok el... addig ne vegyetek.
mit olvassunk rajta? semmi új nincs benne, csak a szomorú magyar tények.
fizetési morál -1000 és főleg az állam mutatja a példát!!!!!!!!!!
Akkor hogyan várják el az adófizető állampolgártól, hogy adózzon, meg fizessen???? Hmmm???
így van, és ez elég szomorú... itt már nem vágom ki a pakkom, ha veszik, akkor vesszen... leszarom magasan... majd visszahozom mással.
Max. duplaalj körül, a visszateszt után veszek egy zsákkal.
Minden rosszban van valami jó... arra meg 10%-os SL-t rakok oszt kész.
E-STAR