Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Persze :D B.CS.-é :D Oké. Viccnek mondjuk jó Képzeld el a párbeszédet ami lezajlott: - OTP vezérigazgató-helyettes, parancsoljon. - Csá Barni itt B.CS. Figyu, a strómanom leszel oksi? - Ööööö... elnézést B.Cs. úr, nem tudtam hogy hívni fog, ha tudom a legjobb öltönyömet veszem fel. - Csitt, elég a süket dumából, szólj a Kadinak és vegyétek meg a filléres papírokat a csődeljárás alatt álló tőzsdei cégemből okés? És semmi visszapofázás! - Igenis B.Cs. úr, viszont látásra!
Ha megnézitek a kötéslistát, akkor látszik, hogy volt egy kb: 230k körüli kiszálló, aki levitte a pi..ba az árfolyamot. Azóta legalább 4x mentek neki 110-nek 20-30k pakkokkal piacin de érdekes módon rögtön ott termett 110 védelmében 20-30 k vevő. Ennyiből megnyugtat, hogy a 110 lehet be van védve (kérdés meddig), és remélem a tulajdonosok vagy brókereik által. Kiderül, de az biztos hogy nehéz hét...
Ki a tokom szor ki ekkora pakkokat?Mindenkinek elmentek otthonrol?Ne vicceskedjunk mar.Ertem en,hogy kell a forgalom generalas,de az iranyba hiba csuszott.
Oké, ha strómanok, kinek a strómanjai? :D Mert nekem az is jó ha kiderül, hogy Warren Buffett küldte őket ide, de az is megfelelő, ha kiderül, hogy Orbán és Csányi osztották fel egymás között előre egyenlő részben a jövő legígéretesebb magyar infós cégét. Nekem ez is jó :D
Pontosan az árfolyam a béka segge alatt, mégis ma már ötödszörre verik le 110-re és nem megy alá, emellett valaki mindent megvesz ott éppen. És mi lenne ha alámenne? Még inkább túladott lenne, még nagyobb vételi erőt generálna később. Már 96 napja korrekciózik, már csak a Nagy Számok Törvénye alapján sem eshet sokáig. Nem mehet csak egy irányba és ez a papír nem is szokott :D Hamarosan lesznek itt meglepetések
Mért válna meg? :D Pont ezt mondtam hogy szerintem ezt nem engedhetik meg maguknak és annak semmi értelme nem lenne ha csak azért jönnek be ide, hogy 4 hónapig tulajok legyenek egy cégben, összehangoltan, ugyanannyi darabbal, beharangozva, majd kiszállnak. Ennek semmi, de semmi értelme nem lenne. De tényleg semmi
Ugyan már ugyanolyan strómanok mint Mészáros!! Azért kellett a nevük hogy akkor ne szakadjon be az árfolyam!! Van az a pénz amiért ezek is le hajolnak ,ne legyünk már álszentek!! 78 fillérért, pár milla papír nagyon kecsegtető!! Csak nem tudom meddig húzzák a cég ezt a szarakodást, ha rövidesen nem jön valami kibaszott ütős hír ,megy vissza 80-100 szintre!!
Legyen hát... ettől függetlenül elmondhatjuk, hogy szinte már az összes "nagyágyú" nálunk ül, szinte csak Lölö hiányzik, az árfolyam meg a béka segge alatt és nem kicsit, elég régóta. :-) Szép dolog az optimizmus, a tények meg makacs dolgok... :-) De kívánom, hogy neked legyen igazad, mert akkor a maradékot is el tudom adni és megválok ettől a ribanctól.. :-)
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.