Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ez azért nem teljesen így van. Lölö cégei a rendszer cégei, a föni nem is foglalkozik velük olyan szinten mint 4ig-val. A többi amit írtál az stimmel. Nekem ott érdekes a történet hogy ugyan 4ig útja ki van kövezve, és nem véletlenül oda szállt be a nagy német fegyvergyártó cég, de a nemzetközi pénzügyi körök (akikkel OV szeret háborúzni) ha nagyot akarnak ütni egyszer OV-n akkor könnyen lehet hogy arra a cégre fognak oda csapni. Akkor nem biztos hogy olyan jó lesz ott részvényesnek lenni. Most süt a nap, ez tény.
csak eszt ne emlékszem 4 éve is voltak akik eszt irta hogy megvárják a választásokat már unalmas hogy itt mindig várunk valamire és telnek a fantomas évek tyű de teli vagyok
Hát bazdmeg, én ezzel teljesen tisztában vagyok hogy a mindenható pingvin cége!! (Ugyanúgy mint a lölő cégei is) Ezért is nem ment még csődbe ekkora óriási hitelállománnyal a nyakán!! Normális piaci környezetben ez már rég eltűnt volna a süllyesztőben!!!
Ilyen egyszerű a megfejtés? 4ig megy a csillagok közé. Delta pedig a 1.5 Mrd éves eredménnyel, akvizíciós igazgatóval, figyelő listával hová megy? Ha nem kotta szerint játszana akkor ennyi sem jutott volna neki. Mindenki célba ér és csak ez fog kallódni? Persze. Mindenre volt vagy van terv, erre nincsen csak ugye? Mert úgy ismerjük ezeket... A Delta legnagyobb értéke, hogy tőzsdén van, 5000 tulajdonosa van, de a többség pár embernél. El lehet itt dugni bármit.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.