Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Már hogyne volna ismerős hisz így így történt. 48 körül el is adtam, de látva az őrült forgalmat 52 -53 körül asszem aznap visszavettem. Legközelebb már 84-86 körül adtam el mindet. Aztán 71 -72 újra bevásároltam, majd a hetekig tartó tökölés miatt szinte ugyanitt adtam el. Most pedig várom a 60 körüli és alatti szinteket. 63 nál állok kisebb pakkal.
Végülis jövő őszre elérhető a110-120. Az a jövő heti kb. 60-rol szép hozam 1 év alatt!! A hónap végi 55 ről még szebb!! Már azoknak a szerencséseknek, akik bele mernek venni. De a többségnek,akik évek óta be vannak ragadva 100 felett, azoknak sovány vigasz!!
Jövő ősszel igen, de én azt írtam,hogy jövő ősszel fog látszani ,tehát jövő őszig fog kiderülni. Egyébként választások ide vagy oda, a pénz mindig DOLGOZIK !!! :-) Szerintem most Amerikában is dolgoznak az üzletemberek az üzleti világban és a hozzá tartozó politikusok is a választásoktól függetlenül. :-) Ilyen a tőzsde, van aki a rosszat , van aki a jót látja egy cégbe. Ezért vannak az eladások vagy a vételek. Most inkább eladások voltak ,de jönnek majd a vételek. :-) Mondjuk engem nem téveszt meg, a most negatívan írók is vagy most vesznek vagy a későbbiekben vesznek. Egyébként miért is lennének itt. :-) Mondjuk nekem teljesen mindegy. ÉN mindig is az én elgondolásomat " erőltetem " , mással nem foglalkozom. :-)
Jelenleg Magyarországon mindenre van pénz, amire akarják,akarnak. Beszedik máshonnan. Egyébként a MAGÁNTŐKEALAPOKBA sok-sok ezermilliárd van átmentve,kimentve. Azokat kihelyezik cégekbe. Átszőnek mindent. :-)
Elgondolásom szerint az Akvizíciók minősége , nagyságuk, mennyisége fogja megmutatni a DELTA eljövendő értékét. Utána jöhet a külföldi terjeszkedés. Véleményem szerint szépen fel van itt építve a történet. Tudom,hogy közhely, DE : A mostani játék szvsz azért van,mert hát azért van még néhány tízmillió darab részvény ami elszedhető a kisbefektetőktől !!!! Ne felejtsük: 383 000 000 darab részvény van . A Kamatozó DELTAKAM más ............................ Az MBH már kétszer kivette a részét a DELTA építésének a folytatásából a részéből . Folytatás szerintem köv..... ilyen-olyan formában. Nem csodálkoznék ha a várható első külső akvi után folyamatos lenne az építkezés. Kérdés,hogy a beharangozott még várható több mint 80 millió darab srv -t kitől veszik meg 2025 őszig ( Mondjuk én már vagy 2 éve is ( írtam is ) 2025 őszére vártam , hogy megfog mutatkozni a DELTA nagysága !!!!!!! Nekünk mindkét lehetőség jó. Ha átveszik a "strómanoktól" vagy a piacon a kisbefektetőktől . ui : Az OPUS emelkedését is folyamatosan kíséri a srv. Itt is ez lesz várható szerintem jövőre amikor már nem a MRP részére mennek a folyamatos saját részvény vásárlások.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.