Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Bizony,bizony ! :-) Pont ezért van a 10 millió ft eljárási díj,hogy mindenki vegye észre magát hogy hol a helye. Külsős ne is akarjon kastélyt csak a körön belül lehet ,érdemes indulni a legújabb ellopáson. :-) Megvan már SZVSZ mindegyik kastélynak a gazdája. Törvényeket majd később még hozzá igazítanak. A csochó-t is tavaly azt mondták ,hogy csak 1 év , erre idén bejelentették, hogy végleges. Győzhetem visszavenni a sok-sok ellopott pénzt. No comment . Eszembe jutott: Föld pályázatok. kaszinók, trafikok, stb. igy bizony könnyű "erősödni" , diktálni. Elnézést, nem ide való írás.
Köszi. A Kastélyprogramra 10 M ft eljárási díjat kell befizetni, ami nem jár vissza akár nyersz akár nem nyersz. No comment. vegyen inkább DELTA részvényt aki nem biztos, hogy nyer-e kastélyt. Jó hétvégét és jó pihenést mindenkinek. Jön az ősz, új remények...
Politika mentesen írom, csak kapcsolódik az imént írt utolsó mondatomhoz. Jelenleg bármi megszerezhető így vagy úgy : Most jött a hír ! Nyolc kastéllyal indul a kastélytörvény végrehajtása a jövő héten. Más, de mégis. Ha úgy alakul "bármekkora " összeg fog itt is rendelkezésre állni. Felépítik amit fel akarnak, "kell" építeni. SZVSZ ! Mindenkinek pihenős , hűvös hétvégét kívánok, kívánnék. :-)
A részvényekkel bármilyen állapotot ellehet játszani úgy,hogy kívülről ne látszódjon a valós állapot. Szerintem most se a valós tulajdonosi hátteret sugározza a tulajdonosi hányad. Ez csak az én kiindulópontom. Jelenleg bármi megszerezhető így vagy úgy. Ennyi.
Az Opusnál ma is a helyére került 88 303 040 darab részvény , MAGÁNTŐKEALAP eladása által. A szemembe a magántőke alapok is "strómanok" Aki érti az érti,aki nem az nem. :-) :-) Itt is bármekkora összeg a rendelkezésre fog állni ha szükséges. Akár 100 milliárdos nagyságrendekbe is. Így gondolom. Leírom amit gondolok, a fórum ezért van. Mindenki úgy cselekszik ami számára megfelelő.
Az elmúlt 5 évben itt már minden fel lett sorolva, akár ABC sorrendbe is szervezhetjük. (Telenor-Voda-Reptér-EU-Paks-stb-stb). Én már fáradt vagyok tippelni inkább kellemes meglepetésre vágyom.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.