Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Hát ez az. SRV önmagában nem elég, kell mellé a piac is. A piacnak egy része a speka had (abban benne van a 99 ről vissza 69 is sajnos.) Ha ezt fel lehet oldani akkor lehet menni felfelé. Okos pénz jeligére a kiadóba.
Ahhoz az kell hogy újra rárepüljön a speki hiéna sereg, azt meg láttuk, hogy ők hogy szállnak utána ki. Nekem speciel szimpibb ez a megfontolt napi 5-7% emelkedés. 😊
Azert csak nem akkora hulyek h nem mertek fel a terepet ekkora mennyiseghez! Ezt csak forgalom mellett tudnak teljesiteni. Vagy marad az OTC, ott meg ugye kellene olyan akitol atveszik… Szoval bizom a piacon tovabbi vasarlasba. Eleg szar nap utan 7% emelkedesen vagyunk tul. Holnap mehet tovabb …
Nem sok.Sztem, sajnos 14.-éig ez fog menni.Hiányzó MRP-s mennyiséget megveszik OTC-n?Viszont a többi srv-t (89,3 mill) vszínű más szisztéma szerint fogják megvenni!
Ez volt az egyetlen részvény a béten, ami értelmes forgalom mellett emelkedni tudott, minden más esett. Az is jó hir, hogy az egész napot 79 fölött töltötte, felette is zárt és maradt bent vételen 7220db, több volt a vevő mint eladó. Ha ilyen szar napokon tudna emelkedni 7%-ot, a jó napokon meg a dupláját, akkor jövő péntekre minimum 140ft-nál járna :)
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.