Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Nem kérek számon semmit senkin, de ilyen hogy potyautas nincs a tőzsdén. A rövid történetemet csak példának szántam arra, hogy ami megy abba beszállunk, ami nem megy abbol meg kiszállunk.
Leírtam a véleményemet. Túl gyorsan mentünk fel, soka új szereplő jelent meg. Párszor végig éltem már ezt, (4ig, Est, Opus) ezért gondolom azt, hogy most sok új szereplőtől el fogunk búcsúzni. Nem negatív az üzenetem hanem a piac kíméletlenségét érzed benne.
tudom, az se jobb, elképesztő h senki nem tud csinálni egy hosszútávon, stabil jó rendszert, itt kell szarakodni a rendszerrel miközben az lenne az egész alapja méregdrágán, miközben szinte ingyenes kéne legyen, folyamatosan emelik a díjat, a rendszer meg egyre szarabb, szép munka
Potyautastól? :) Nem azért vagyunk a tőzsdén mert szerelmesek vagyunk egy részvénybe, hanem pénzt keresni. Látva az elmúlt néhány nap 10-15%-os napi emelkedését, gondoltam beszállok egy gyors felkörre tegnap, növelve a tőkémet amiből ma otp certit akartam venni, erre pont tegnap fordult le a delta. Most itt vagyok beragadva a deltába ami most is esik, a kiszemelt certi meg emelkedik amiből nem tudok venni mert itt van az arra szánt pénz deltában. Adok neki még 2 napot, de ha tovább esik, akkor kiszállok inkább 20-25% veszteséggel is, de nem várok 5 évet hogy rendbe jöjjön az árfolyam.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.