Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ebből is látszik, hogy a brokik csak szórakoznak...biztos sok port szívtak délelőtt és amúgy is szarnak bele. Eddig azt a parancsot kaphatták fentről, hogy ha beszarnak, akkor is tartsák lenyomva 70 alatt. Bár ehhez nem kell túl nagy erőlködés.
40K nem tétel, ezen a szinten, ez olyan h masterplastba hiába állnál be és várnál mint egy süni sose kapnál, itt meg mindig kapsz, ez a bántó és furcsa....a mindig szó és 65-ről beszélünk...kicsiknél nincs ennyi, kicsi aki akarta már adta, ennyin azt értem h ami már megfordult úgy általába akár csak 80 alatt
Ez nem közjóléti intézmény, ez a tőzsde ahol mindenki a profit maximalizálásán dolgozik, "ügyeskedik" És az anyag megmaradás törvénye alapján, minden profinak van egy mínuszos oldala amiből keletkezik
Ha az eladói oldal tömve van, az mindíg hűti a vételi oldalt, sőtt... Ilyenkor szokott elszakadni a cérna és valaki ledorít egy 100k pakkot... láttunk már ilyet a héten is. De azt nem, hogy ki vettem meg... Így lehet olcsón venni. Persze nem mindíg jön be, de tegnap is vol két nagyobb pakk amit valaki eldobot...
igazad lehet, mondjuk az a viccek vicce h egy aljadék, okádék geci senkiházi az összes tele lopott pénzzel DE és most ez a lényeg még a 80 is sok nekik...
Azétt mert ha kivennék 80ig az elindítaná az emelkedés, + bizakodásra adna okot, így a már nagyon remegő kezű türelmetlenek nem akarnák eladni. És aki venni akar az mindíg olcsón szeretne! Ilyen egyszerű ez sztem
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.