Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Igen, a következő lefelé körbe el kell dobjam az előbb emlitett shortot (6612on nyitottam)... nem váltotta be (eddig) a remélt 6575 környékét (valszeg nem is fogja, 6600on ha kiszállok már jó a mostani erőtlen lefelé mozgásokat látva)
Kezdik érezni, hogy indokolatlan ez az alacsony ár?! :)
Percesen tolom most én is... 6625 > 6590 short köröm volt az előbb, visszafelé nem mertem a longot, abban közel sem voltam biztos... de úgy fest csak felevickél és megint lesz egy ~6610 > 6575(?) short köröm...
Április 4-én volt utoljára ilyen szakadás. Akkor azt még további esés követte. Minden részvény a Bollingert szétszaggatva esett új mélypontra. Kérdés, hogy ez megismétlődik-e.
A magam rsézéről a napizást a továbbiakban inkább csak korlátozottan kommentálnám, eddig csak besz@rás volt rajt'.
Úgy egy-két héten belül 6k-ig várom vissza, a többi skálát pedig egye meg a fene.
Törölt felhasználó2012. 04. 23. 10:07
Kőkemény.
6550 alatt a Dax egyhónapos mélypont alá megy, ami ritka rondán festene hosszabb távlatban is, holott a német kilátások egyáltalán nem rosszak.
Meddig várod vissza?
Csak kíváncsiság, mert túl korán nyitottam egy longot. - nem kellett volna -
Kíváncsi vagyok hogy ki tudok e szállni +-ban belőle?
De talán igen!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?