Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én is azt nézegetem, hogy ezt az 1%-os sávot már megjátszhattam volna párszor. De amikor többedjére megy neki a sávszélnek akkor már a fene meri (pl. tegnap is rajta volt a kezem a gombon 780 körül, hogy adjam, de negyedszer ment neki, frász merte. Amikor meg utána lejött már negyedszerre 700 körülre akkor meg ki mer belevenni?
Jah és a játékban is hasonló képességekkel rendelkezik, elképesztően pontos és viszonylag gyors az újratöltése. A páncélja nem a legerősebb de nagyon jó kis csatákat lehet vívni vele... ;)
Jo reggelt, sziasztok! 12 korul jovok majd, addig lehet a Jhonyt fogom hivni piaci hirek miatt. Sikeres napot! Ja es nem kurvanal vagyok, mielott azt hinne valaki... :)
Ha nem is pont ezt és ilyen formában mondta, de:
BERNANKE SAYS FED APPROVED OF TREASURY STATEMENT THAT TRILLION DLR COIN NOT RIGHT WAY TO DEAL WITH PROBLEM
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?