Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Egyből rájön, milyen fasza gyerek vagy :) Mint a Viasz feleséges is... :)
Na gyurmát aztán keményen csináljad, ne ilyen pinalegyezés legyen, tudod. Edzésterv? Emlékszel? Na gyerünk-gyerünk :)
Jó hát ki nem szarja le :) Csajszinak mondhatod, hogy hozzám képest még mindig Kazinczy vagy, szóval kussoljon, vagy a szájába lépsz :)
Jó lenne, ha a gyúrást is eltanulnád tőlem, ha már ennyire...
Sergei, eltanultam Tőled a csúnya beszédet, csajom baszogat is miatta (na tessék, most is írhattam volna, hogy "piszkál miatta")... Bár eddig is használtam vulgáris kifejezéseket, de nem ennyit, mint most. :D:D:D
Na igen erre nekem sem sikerült még rájönni...Illetve hát így nem kell annyi zsét nyomtatni, olcsóbb az indexeket magasan tartani és lehet mondani, hogy hát itt minden szép és jó, hisz a tőzsdék éves csúcsokat ütnek napról napra...Akkor lesz majd a gond ha felismerik sokan, hogy ez csak kamu.. :)
ja...érdekes ez a shortfolio, egy szó sem esik róla hogy a tegnapi csúcs óta az euró több mint 200 pontot esett a dollárral szemben....lehet hogy alszanak....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?