Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
előzmény (#76272: attila27) | válasz erre | Tegnap, 14:42
én személy szerint arany shortban látok most esélyt, hetesen visszafordították és általában decemberben kitáraz néhány ország valami oknál fogva már hosszú évek óta, gondolom idén sem lesz ez másképpen :)
napos emelkedő trendvonalat ma fogja törni....
én csak 1700-ig számoltam vele rövidtávon, hosszabb távon ha ma valóban töri a trendvonalat akkor jóval messzebb is mehet.....több hónapos időtávon egyértelmű long....az arany nagyon alulértékelt...szerintem szándékosan tartják alacsonyan....főként usa....
#76274) Re: elemzés a hétre
Értékelés: 0
előzmény (#76272: attila27) | válasz erre | Tegnap, 14:42
én személy szerint arany shortban látok most esélyt, hetesen visszafordították és általában decemberben kitáraz néhány ország valami oknál fogva már hosszú évek óta, gondolom idén sem lesz ez másképpen :)
attila27
Ja, simán benne van, hogy néhány prűd (bocsánat: komoly) felhasználó nagyban nyomkodja a "jelzés a moderátornak" gombot. A moderátor meg elolvassa a hozzászólást és ezt gondolja magában: "Haha, ezt törölni? Minek?!" :D
csak, hogy pletykáljak:
asszony könyvelte a ........, aki zsarolta a fiat..... -t. közben ez a........ korona tanú lett ebben a zsarolási ügyben amivel a nemzetvédelmi Tekkes isten tudja kik foglalkoztak.
A korona tanú börtönbe került közben, mert megölte az apját, levágta a fejét és a kerítésre szúrta (nem vicc).
Mikor lett volna a tárgyalás elnapolták, mert a gyanusított nem jelent meg akinek olyan kapcsolatai vannak, hogy hüha.
estére a korona tanú aki levágta apu fejét meghalt h1n1-be...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?