Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
illetve még várok leminősítéseket, kérdés, hogy mikor?
ezekkel beágyaznak a jövő évi, kötvény mechanizmusnak...
Törölt felhasználó2012. 11. 24. 16:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
én is vázolnám a szitut..
2 hete vázoltam a programomat és ajánlottam befektetéseket. dagad a májam, mert király volt, (meg a sörtől) arany, forint, én ezeket mondtam.
Azt is mondtam, hogy pénteken jön a mikulás rally, az is be jött, (hoz is a konyhára).
Atissal írtunk a forintról ő óvatósságot én vételt mondtam, nos aki óvatos volt annak nem sokat hozhatot, pedig sztem a forint is egy könnyű zsákmány.
bár én nem vettem forintot kredit szűke miatt, de a dax ciripel.
Fogalmam sincs hol megy téli álomra a dax, de én azt tudom, emléxszem, hogy télen szopacsek az egész tőzsde, ÉN a mikulás rally után tartalékokolok vagy short beszállót keresek... longot semmi képpen!
jó lenne tudni mi lehet a határ a daxnál, meddig mehet, sztem ezt a témát kéne kivesézni...
per/pill csak egy ötletem van az otp.
nagyon shortolták, és a sok visszavásárlás és mikulás rally miatt 4444 az én céláram..
Nekem nem sikerült időben zárni:( A 61,8 mostantól támasz lehet. Hogy meddig? A december megválasztja! A bukó sok volt ma nekem, remélem a többiek okosabbak voltak!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?