Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Már látom is a következő sztorit:
"Lipinek nem volt őszinte a mosolya, amikor Sergei betuszkolta az autóba, ráhúzta a biztonsági övet, na nem azért, hogy ne legyen baja, csak biztosra akart menni, hogy nem ugrik ki menet közben. Már-már Lipi kezdett volna feloldódni, elfogadta a sorsát, de ekkor érkeztek meg Ausztriába. Jhonyt várták - aki épp World of Tankozott - járó motorral a fagyos éjszakában, Sergei cigarettára gyújt, Lipi csak néz riadtan az autóból kifele. Sose gondolta volna, hogy Jhonyra akkora hatást tesz a játék, hogy tényleg kevlár mellényben, állig felfegyverkezve ül be az autóba. És Lipinek ekkor még fogalma sem volt mi vár rájuk Angliában..."
Jajj olyan szomorú vagyok, hogy esik a dax.. :) Te is? Látom Ibex is lefelé araszol...Tudja valaki, hogy most épp miért esünk? Mondjuk annyira nem is kerestem.. :)
Baszki... ebben a pillanatban villant be a megoldás életem problémáira! Ha valami igazán nagy trébe kell mennem, viszlek magammal, ez lesz a tuti :) Értem, hogy nem örülsz annyira, de hát nem lehet minden tökéletes :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?