Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
lulo, írtam azáttételes dédipapáról.
Ezt hallgasd meg, 2 naponta bevizesedett a lába ezért, hatvan, korház, jegelés, meg mi vittünk neki gyógyszert.. oké fogadjuk el.
saját felelőségre haza jött, persze betegen, másnap a mentő vissza vitte full okádék lábbal. éjszaka kistarcsán nem tudtak neki helyet adni így a folyosón volt, mondták neki nem tudják melyik osztályra berakni, majd reggel megmondják.
Reggel: elvitték törökbálintra mentővel ahol azt mondták nem tudják fogadni, mert nem oda való az öreg, vissza vitték mentővel kistarcsára, kistarcsán azt mondták minek hozták ide, innen küldték.
Bevitték pestre a balesetibe ahol nem fogadták és este 8-ra, reggeltől megérkezett a 78 éves bácsika az uzsokiba ahol azonnal megmütötték, mert egy fertőzés miatt begyuladt és genyesedet meg vízesedett a lába.
fél napot kocsikáztak vele, úgy, hogy ki se szállt a kocsiból.
Igen látom!
"SP szerintem hamarosan célbaveszi 380 környékét"
Ez egy keddi emailed részlete, amit az előbb osztottál meg velünk, namármost, ehhez képest én a nyitástól számolva kb 5 percen belül feltettem, h longolok rövidre:D
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?