Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ja már értem...Irigykedem, itt baromi rossz idő van, motorozni sem tudtam menni 8 fok van és szakad az eső.. :) Egy kis bf el szépítettem a napot meg pár eur val.. :)
Lébecoltam egész nap... most épp állatkáim etettem (van pár kigyom, madarpokom... ecetera) Péntekre pecát tervezek megint, elmentem vásárolni csalit... beugrottam melohelyre is aláírni ezt azt ne álljon meg az élet :)... egyszóval kétoldalu munkaundor :D
Ahogy elnézem ovatos emelkedés, lehet beszivom ha jovok, mert eléggé short irányba tettem volna...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?