Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Van valami technikád arra vonatkozóan, hogyan nyitod az ellenirányú biztosító pozikat?
Én is nyitok, de a múltkor éppen az vitte el szinte a teljes nyereségemet.
Nekem muszáj volt nyitni mert van longom 6616-ról és 6700-ról ezek mellé kell a short fedezetnek mert a melevőeket zártam ma 6425-nél kb 70k-ban.
gondoltam csak vissza megy és akkor újra nyitom a shortot. Ez eddig bejött de még kell egy, ha nem is most. Ezt 6600 -ra tettem. neglátjuk elmegy e a napokban addig.
A hetet? Pfűűűű.... Kedd van. Én úgy éreztem, csütörtökre legkésőbb 1,31-ig korrekció. (De longban nem gondolkodom.)
Ha így megy tovább a földindulás, akkor AUD/USD még paritáson is lehet....?
1.3084-ig illene betöltenie egy rést. Nem jól látom? Én addig longolnám, onnan shortolnám. Ezen filózok. Meg azon, hogy ez milyen hatással lehet a DAX-ra...
AD1: Nem gondolom, h 3 nap alatt lerázná magáról a tőzsde a kialakuló problematikát!
AD2: Ferdék esni fognak, ez 99%
Épp ezért, n temesd még a daxl tsedet!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?