Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
...:) nagy vagy joe ... :)), ezek certik apám , ...külön kaland , plusszizgulás ... :)), nem elég hogy merre megy az árfolyam,... -jót vettem ? igen, nem? ...hol az árjagyző, vazzee, ...viszont már itt a korlát ...:))
Az első tréd meg ülj le Jesszus Mariska... mert besz@rsz a röhögéstől..ja ne mond el senkinek..:)
Na mondom a történet nem testidegen 3 éve bámulom a daxi indexét az oti miatt tán többet mint az otiét..nagy gáz nem lehet 5 certi próba short...
Persze mint a részvénynél meg a hatinál próbáltam eladni....a masina mondani...joe ne légy hülye ...nagyon...
ÁÁÁÁ 3 éve klikkelek online ...persze rájöttem ezt meg kell venni...aztán lehet eladni...:)
Anyám félagyú fijja megveszi jó drágán....:) még gondoltam is milyen hülyék pancserok ezek nem veszik az árjegyzőt (ez is új volt hatinál ugye nincs)...
Na mondom végre 70-nel olcsóbb dobom, hogy megnézzem konkrétan mennyi kb. a broki lé ...
Jött a csodálkozás hááát hiába short de certi és drágábban kell dobni jéé....:)
Sírtam a röhögéstől....a szokásos nagy arc ..az 5 darabnak köszönhetően kicsit szopott....:)
Egyébként lehet, hogy 2-3 napra kéne veszegetni nem napizni.....de egyelőre szuper....:)
Üdv és grat minden mai shortmesternek! Látom sokan voltatok ilyenek. Engem ma sajnos rekkentően feltartottak mindenféle melóval a munkahelyemen, tiltakozni fogok, ez tűrhetetlen...)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?