Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Jah, így már értem...Hát én a jó kis beragadt otp imet is eldobtam jókora bukóban, amit a dax kb 1,5 hónap alatt visszahozott, szóval érdemes így is gondolkodni...
"A TA szintjei és értékei viszont általában elsőrangúan használhatók."
Én is így látom, tökéletesen azokról a szintekről forog ahonnan mondja, arról meg amikor nagyon mellé fog nem tehet szerintem mert a tőzsde nem mindig TA alapján mozog pláne idén...Talán most kezd picit normalizálódni a helyzet, de egy hír akár jó akár rossz ezt borítja egyből, de hát ez régebben is így volt...
Ez egyéni megítélés kérdése. Amióta figyelgetem őt, 10-ből 5-6szor egészen pontosan jelez, 1-2szer alaposan melléfog, maradék 2-3alkalom hellyel-közzel használható napizáshoz. De mivel van A és B terve is, ezért a melléfogásai sem egyértelműen melléfogások, mivel fedezi őket az ellentétes irányú "B" variációval.
A TA szintjei és értékei viszont általában elsőrangúan használhatók.
Jah, már értem...Hát az Ersténél ne csodálkozz...Én már feladtam minden magyar brókercéget és kijöttem a saxohoz...Gyorsak korrektek, ha gond van azonnal segítenek és a magyarok árának a feléért dolgoznak 5 konti tartása ami 32000 eur nettó kb 45 euroba fáj/hónap...Otthon a sima tőkeáttétes pozi nyitás zárás is többe kerül...Itt meg közel 9 milláról beszélünk...
Végülis nem tudom, az árjegyző sz@raxik-e vagy az Erste honlap (Erste certikre figyelek), de nem látom az aktuális árjegyzői árakat, ilyenkor pedig elég hülye árakon szoktak menni a tételek.
Esetleg nem tud valaki valami alternativ real hozzáférést erste certik az árjegyzői vagy BÉT áraihoz?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?