Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Előbb utóbb minden jaja.. :) Erre játszva nem zártam már csak azért sem a 6000 es shortom még Január 2.ról.. :) Elmentünk 2 hétre síelni, mondom jó lesz az mire hazajövünk.. :) Ahha, 6400 volt addigra a dax.. :) De már alakulunk.. :) Azért sem zárom, mert nem reális ez a szint ahhoz a helyzethez amit idén a tőzsdék csináltak...
Na szóval azt mondjan Rocco, h. szerinte egy 6600-ig való felugrás erősen esélyes, ez volna az első és fő változat, főleg, ha délelőtt átvinné a 6515-öt.
Ha nem viszi át, sőt megakad 6515-nél, akkor egy végzetes csúcsrafutás (kiéleződés) várható, amely azonnal 200 pontos mínuszt jelentene kb 6325-ig, főleg, ha átesik közben lefelé a 6415-ön.
6325 egyébként a többnapos ereszkedő trendcsatorna alja.
Sajna én csak ilyenkor tudnám leghamarabb feltenni, mivel fél9-kor kelek útra reggelenként. Szerintem a guglis változat is megfelelően informatív, így nagy köszi Joe előre is, ha átveszed!
(#3645) Re: törés?
Értékelés: 0
előzmény (#3637: lipido) | válasz erre | Tegnap, 22:14
de , ... de ,sp D1-n és W1-n duplacsöcsi, de deprivvel osztom a véleményt, hogy végül is mindegy hogy fejváll vagy duplacsöcsi, a nyakvonal ugyanaz a szint, (kb1360), letörésnél onnan eshet kb 50-60 pontot
freee
Jelzés a moderátornak
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?