Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Powell tata szeánsz 1. "A kereskedelem szokatlan kilengése megnehezíti a GDP mérését." 2. "A rövid távú inflációs várakozások emelkedtek." 3. "A vámok eddig jelentősen magasabbak a vártnál." 4. "Az infláció elkerülése a vámok méretétől és időzítésétől függ." 5. "Van „idő várni”, mielőtt változtatnánk a Fed (kamat)politikáját." „Annyi mindent nem tudunk, jó helyzetben vagyunk ahhoz, hogy kivárjunk és meglássuk,” 6. "A felmérésben résztvevők a vámokat jelölik meg az inflációs várakozások mozgatórugóiként." (ti. nem a magas kamatokat) 7. Powell szerint Trump azon felhívása, hogy a Fed csökkentse a kamatokat, „egyáltalán nem befolyásolja a munkánkat”. 8. Amikor Powell megkérdezték, hogy helyénvaló-e, hogy a Fed egyáltalán csökkentse a kamatlábakat 2025-ben, a válasza így hangzott: „Vannak esetek, amikor helyénvaló a kamatlábak csökkentése, és vannak esetek, amikor nem.”..... ÉS kitört a bíg bíg boldogság némi lové átcsoportosítás segítségével ( "A közgazdászok mind tönkremennek a tőzsdén" Kosztó ) https://www.youtube.com/watch?v=miMYd5WiXHs&list=PL-HlRQ-LvmnqPGGFHA6CsmJWUpAMMq55B&index=13
Gagyibb egy kutya ersteve.. Magyarországon hogy miert nem tudnak egy rendesen müködö treder broker appot letrehozni ahol szinte az összes bwfektetési termékkel lehetne kereskedni a reszvenyektöl kötvények devizak k.valutak es indexek nyersanyagok stb éjjel nappal kereskedési lehetöséggel k.valutak esetében hétvégénis és müködö stopp funkcioval?? Ez olyan nehez manapság megvalositani hamár brutális szolgáltatási dijjakkal adókkal szochoval lehuzzák a magyar kisbefektetőket akkor ebböl nem telik olyan müködö broker app treder alkalmazás ami magyar és müködö lenne mint a külföldi tözsdei befektetési szolgáltatások!! Magyarországin szinte 30év alatt az összes bankot kipobáltam az eggyik rosstabb mint a másik amiota broker és tözsdei terminálokat és kesöbb kisbefektetők által használható treder broker szolgáltatást nyujtanak azok se müködnek jól és megbizhatoan a kisbefektetők érdekeinek megfelelően!! Már ezértus meguntam az egész kinlodást szenvedést erölködést hogy ilyen modon ezekkel a szolgáltatásokkal sikeresen hosszabb távon eredményt lehessen elérni... Aki jol vásárol és hosszabb tavon tartja az nyerhet..Aki a magyar bankok es brokercegek treder broker szolgáltatásaival nagyforgalmat csinál az alig nyer aztis brutálisan megadóztathák és a legtöbbet a pénzügyinszolgáltatok nyernek a nagy forgalom utáni jutalékkal és számlavezetési dijjakkal es egyeb költségek felszámitásával amikot a kisbefektető a **ar treder broker ebroker stb rendszerüket használja amu legtöbb esetben sokszor hibásan müködik...!! Tud valaki magyar treder broker appot alkalmazást vagy olyan szolgáltatást aminrendesen megbizhatoan müködik és megfizethető jutalékkal lehet vele tözsdei kereskedést folytatni??????
Ja,az órás stochastic lent léte nem volt szerencsés short szempontjából ha megfogják 22 ig,akkor magasabb órás aljról már el is mehetne long irányba az árfolyam.20130 körül esetleg lehet megint short lehetőség,talán holnap NQ-nál.
Rendkivul kockázatos a piac ebben a helyzetben mega rovidtávu sort is azert zárnak kus nyereseggel is dehat aki rovidre kb 30millát forgat az igyis többmillát nyerhet longba is kockázatos mostv rövid távon hosszabb tavon mar biztosabb nyerö van benne dehat most hogy melyik oldaonmerjen az ember beállni nem egyszeru eltalálni merthat ahogy Dexter is irta korábban ha Trump a Kinaiakkal hirtelen megeggyezik a vámokban akkor pillanatok alatt Zsa történelmi csucsis lehet s&p500 es Down es Nasdaq Robbanhat aztán hogy ez eppen hogy eeint ez szerencse kérdese...
Elvileg, mivel tegnap kivitte a fő támaszt NQ ,ezért ma beszakadhatna, kamat csökkentés nem várható, arra utalást sem várnék a jelenlegi bizonytalan helyzetben, hogy ha lesz akkor mikor, szóval esni kellene TA alapján és fundamentumok alapján is.Ez lenne a logikus, de ha a piac mozgatói máshogyan döntöttek, akkor meghúzzák felfelé.
"Mázli". Én is leírtam, persze tippmix, 23200-al erőlködött. USA erőlködött, húzták húzták. KEREK 23200-ról fordult le 23120-ig, amit te írsz,h 4457-ről 4667-en realizált, kb. 5 óra előtt 5-10 perccel.. Most éppen tápászkodnak felfele (Nasdaq) ha powell csiripel, over. DAX ATH.
HA 19000-19500ról tartanám a longot, leszarnám mi történik. kivárnám az ATH-t, a 24k-t, majd ott eladnám. DURVA STOP 22000. Szerintem USA ha késve is,de elindul egy picit északra, az úgyis meglöki a daxot. tehát aki shortolja a dax-ot, egy erősebb usa esés után , az a tűzzel is játszik, mert ha fordulnak, DAX duplán fordul.
mazlija volt az 5000es dax sortos ismet kbn4457 ert 5000 et bevasarolt aztan rögtön zuganni kezdett ed ismét 4700 ert beallt eladasba de 1másodperccel a zaras elott piaciba kidobta kb 4667 ert igyis egy milla es elotte masfel milla osszejott napiba azert csak igy lehet 4%-6%is napizos nyero tredeléssel tobb milliot keresni ha kb hoszon egynehany millat megporget napizásba napon belul de mazliis kell hozza.. nekem nemjöttbe az a modszer ha beállo eladotol veszek vagy adok el bealli vevonek arjegyzo elott ahogy mozog a piac mert szinte mindig akkor firdult a piac amikor bevasaroltam beallotol vagyeladtam beallo vevonek ahogy csokkent a piac valahogy el szokták talalni a beallok a piac fordulopontjait nagybufik eseren a modszereikkel ezért inkább pribálok árjegyzotol venni és arjegyzonek eladni a mozgások kozotti szakaszok idejen barsajnos eleg nagy arressel dolgoznak az arjegyzök eggyes termékek esetén 5%-35%os arressel ami már nekem nyero profitnakis jolenne... Lufthansa erstes certi az brutalias lehuztak vele sajnos nem tudtam eleg ovatos lenni vele volt olyan mozgásuk felfelé kiutotték az oszese certit aztan lefelé kiutotték az osszes certit aztan honapokat kellett varni mire beallitottak longos Lufthansa certiket mire elment az ára felfele hasonloan a csinálta erste a kotvény longos certiket kiutette januarba aztan mir felfele mozdultak jelentisen a kotvenyhozamok akkor honapokkal kesobb vezettek be longos kotveny ceriket..erste certikk esabevezetesek erste haszna szerint vannak kitalalva hogy erste nyerjen vagy pl az Eb bux ts 45 sortcert felett miert nem vezettek be most a bevezetések idejen felette sortos bux certit pl 100 000pont felett? Sejtik hogykiutik a ts 45 ot pill alatt aztán netudjon sirtolni a kis büfi..olyan ez mint a gazárrobvanás idején nemvolt sortos gazcerti es a brutális gázarcsokkenés korrekcio idején nemtudott sortolni gazt a kisbüfi..erstenek a hasznára joll ki vann ez tálálva!!??
Láttam már hasonlót, és volt úgy, hogy túl korán kiszállt, én akkor vettem, amikor kiszállt, és tovább szambázott 200 pontot a DAX. De alapvetően jó kereskedési ötletei vannak. Szereti megjátszani a kis tf-es duplacsúcsokat. Ha a DAX visszajön a letörés 23200 fölé: még érdekes IS lehetne. Várok egy ATH-t a DAX-tól, ha nem is a héten, valamikor. Ki fogják erőltetni, bármi áron.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?