Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Aludjál inkább. Még 1 max 2 gap és bevarrják. TA itt is TA. Azt is írtam: Daxot most már el kell engedni. Ezen a szinten ilyen emelkedés után nem longolnék. Inkább menjen nélkülem. Kivárnám azt a napot amikor az előző nap alá jön/zár. Csdobos erre azt írja hogy "de lehet akkor már késő" és újra long long long. Lehet , de valószínűbb hogy nem. TA az TA. De ha így gondolja hogy 1 nap piros, utána ismét zöld? Akkor miért nem longol? Stoppal a háta mögött.? Mind1 Jó éjszakát
22300 korulig feltoltak a daxot (futi kb +90 pont), nem semmi...Ez jelenleg 150 pont, azaz 0,6-0,7% pluszos nyitás 9kor holnap...ha addig nem történik persze valami.
Maximálisan igazad van. 17-kor ránéztem a telefonomra. két kattintás lett volna a "close position" gomb. De akkor ott úgy döntöttem. 14:30 előtt volt egy shortom. Az el is adtam, amikor berottyant. Utána 22100-nál visszanyitottam a shortot. Szóval most megint szívó ágon vagyok, és azon gonolkodom. Hogy megnyitom azt a k.va longot és kivárom 22500-at. :)
lassan az előzö hét csütörtöki terv is elérve áfástul , ráadásul a hetes emelkedő csatiből kitörő h4 emelkedő csatit is kezdi feltörni....olyan , mint amikor 8300 körülről felballagott 12400ig sacc 6 hónap alatt 2014ben...:) néha mókásak feketemelos csütörtök, 17:11#277976 napos fk 161 kb.22214 (+ - 100)
Ó jaj. Hiányozni fognak a meglátásaid. Ez a tőzsde ilyen rohadt szürreális világ. Én sem tudok bent ülni a longban. Tegnap egy órát ültem benne és 24-et kéne kibírni, de nem megy. Rohadt piszcológia. Ma megláttam a rottyot. USA jóval nagyobbat eset. Na mondom, majd beindul ez is. Be ám, de felfele. A rohadt covidban minden esésbe belevettem és végeláthatalanul szakad. Ott rohadsokat buktam long pozijaimmal. Most olyan, mintha ugyan ez lenne inverzbe. Minden rohadt emelkedésbe beleadok. Gondolom, amikor már minden kis ember hinni fog a végeláthatatlan emelkedésbe, akkor fogják önteni. Nem tudom, mint csinálja. Mari néni rám írt. Egyenlőre még tartom a pozit. Végülis két nap múlva péntek. Időnként azért nézz be. Köszönj ránk. :)
CFD-t nyissál, és stoppold. Mióta írom, soha nem hallgatsz rám. De amúgy tökéletesen írod. Már undorító, de ha ránézek a Telekom chartjára 400>1400 kőkemény long. OTP? Ugyanezt hozza. 18700 óta brutális aljemelkedések. minden dupla alj. Mintha valami AI nem engedné az órás aljakat sem elesni. durva. rengeteg pénz van a világban.
Én most úgy megundorodtam ettől az erőltetett menettől,hogy egy darabig biztos hogy nem leszek.. Nyilván kimaradok majd az esetleges esésből is,mert már nem hiszem el azt sem,ha tényleg lefordulnak.. Dehát nyilván ez volt a céljuk. Majd egyszercsak váratlanul eldob -300 pontot,mindenféle hír nélkül,na az jelenti azt,hogy a nagyok végre shortba álltak..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?