Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nasdaq csökkenő tetők: 21626-21610-21567 (70 előtt megállj) 21500 megtartotta (egyelőre). dax m30-1h csökkenő közép-tető. 395-öt akarják tartani (4h peckek) ha itt jön egy USA rotty, egy -2-3%-os, remélhetőleg dax úr is lekéreckedik 20100-ig legalább.
https://kephost.net/p/MTU5NTIxNw.png dow jones 1d inkább tűnik egy korrekciós formának, és új imupzuls elejének, mint esésnek. de az "utókor", majd látja, amit mi nem láttunk előreD:
nasdaq jósdás 20570-hez közelít. amíg USa nem esik, DAX-nál sem várok csodát. magától nem fog 1%/-ot esni a semmiből még TA alapon sem. a TA emelkedésre hívja, nem esésre.
m15-ön van egy ék, csökkenő tetők, emelkedő aljak. emiatt nem halad semerre. berogyni nem akar, emelkedni se. 380-390 alatt berogyás, 410-420 fölött inkább kilövés.
Majd jön a kijózanodás . Hangulatot lehet irányitani(látjuk):)Gyorsjelentések egy.két profitwarning. Különösen az autógyártók lesznek érdekesek.Én Bmw shortra hajtok lassan. Most visz mindent a háborúnak vég hir. Legyen is,értelmetlen egy szar ez,de a szankciók attól maradnak még évekig.Ráadásul,hogy-hogyan záródik elég kérdéses...
ha megnzéed azt a bollinger közepet, az már ferde, nem emelkedő, simán átszambázhatna rajta. ellenben 4h-ból kiesett, ez indokolná legalább a 44400-et, ha másért nem is, visszanézne a GAP-et. m5-ön nagyon vissza akar jönni a boliközép fölé. nagyobb tf-en szarul áll.
m5-m15-m30-1h nem igazán shortos, egyelőre. private banking 20625-öt jósolt "gyengébb" ellenállásnak.vagy 21250 környékét elég komolynak. 20450, várnék egy felerőlködést ide. német fórum:
Heute 20500 kassa im dax? :)
Dax 21000, vertrau mir mein Lieblungsanalpolyp 😂 Und heute ist Google tag. Ist schon 5% oben wegen quantum computer news. Ziel 200. Nasdaq be stimmt 21600 google nyitás előtt +5% ,valami kvantum számítógépes cucc miatt.
Megnyugtatlak,nem nagyon vannak hatással rám a grafikonjaid..😉 Teljesen más szempontok alapján kereskedek,mint Te.. Most pl ahogy kizöldült 11.40 körül,már nem tudom pontosan hol,de 350 körül volt a cfd,lezártam mindet. És tudod miért? Mert tartottam a szokásos délutáni felhúzástól..semmilyen grafikont nem néztem,csak ez ugrott be..nem győzött meg a délelőtt a short tartásról.. Ráadásul feltettem a töltőre a telót,és úgy mentem el egy utolsót gereblyézni még mielőtt jön az eső..Már az úton vettem észre#hogy nincs nálam a teló..De mivel zártam a pozikat,nem jöttem vissza érte..Most értem haza,és látom hogy jól tettem..Én irányokra szoktam fogadni nem támaszokra meg ellenállásokra ugrálni össze-vissza. Ha számomra jó százalékban megítélhető az elkövetkező 4-5 nap iránya,akkor arra teszek,és nem érdekelnek a grafikonok. Tegnap úgyvéreztem,hogy fordulhat az eddigi long trend,de a ma délelőtt nem győzött meg erről,tehát zártam a shortokat..Hálistennek még időben. Aztán majd ha úgy érzem,újra megnyitom őket,mert én már az idén nem longolok,az biztos. Ahhoz hogy én longba lépjek,kellene előtte egy korrekció. Akkor viszont tartani fogom a longot napokig,vagy akár hetekig...Nem vagyok az a ki-be ugrálós fajta..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?