.. legutóbb nagyon panaszkodtam az ERSTE húzásai miatt, ezért megírom az első pozitív történetem is, szerencsére még időben kiütés elött eladtam a Dax shortot és 19900 felett nyitottam meg a következőt melynek valahol 20 360 körül van a kiütése, és mivel az erste máig húzta az állásfoglalást így a kártérítésből ma már 20 000-nél nyitottam további shortot, közel 300 000Ft-ot írtak jóvá, amit nagyon köszönök, mert, én kicsivel kevesebbet számoltam, még azt is el tudtam volna képzelni, hogy nem adnak semmit, 19700 körül szeretném realizálni, de még az idén 19 000alá várom, az elmúlt 25 évben még a német gazdaságról nem volt összesen sem ennyi rossz adat, az igaz hogy egyes cégek jól teljesítenek pl fegyvergyárak, de sok elképesztően rosszul, és politikailag is romokban vannak, az EU több országához hasonlóan.......persze ezek az okok nem garanciák, hogy láttuk a csúcsot.......mindenkinek sok szerencsét, remény mindig marad.......
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?