Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nagyon nem tetszik ez az m5-ös mutatvány. tegnap hasonló formáció volt, m5-ön így haladt, dupla RSI 83, általában ott van a megállj. elérte. nem kellene tovább ballagnia 19640-nél.
csdobos, te vagy a 100db-os vevő 3000 környékén? annyi eszem azért volt, hogy hiába volt olcsó, nem vettem többet, mint általában, tehát annyira azért nem volt csábító.
DAX pingvin 19580. felette 20000 körül van a második. az a baj,h ezt a 19580-at mintha megtarttoták volna. Tegnap is maradt GAP, ma is egyelőre. Értem, hogy Long van, de hogy ennyire nem érintik egymást a gyertyák, ez tipikusan a shortosok cummantása most. 19600 körül volt egy kis erőlködés, amit átvitt, ha erről újrapattan északra, akkor baj van.
dax ellenállások : 580, 640 ,680(90) ha elmegy odáig ( extrém gyengék miatt írom (nem erre persze) nem tudható , de valószínű) onnan némi taknyolás várható.....:) https://coub.com/view/u643s
Van korábbi pingvines képed dax 18500-18570ről? Sztem valami hasonló készül most 1000rel fentebb. Bár ott csak 2nap eltérés volt ( 18500-18570), nem hetek.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?