Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
:):):) Nem így értem, nem vagyok elfogult egyik irányban sem, csak mondom, hogy most kb 70% az esélye hogy akárhol veszel az nyerő lesz...Nem foglalkozva most sem ellenállásal sem támasszal...Úgyis az van amit sp mond...Ez azért tavaly nem volt így...
(Mi ez a short-fixáltság, könyörgöm? A kiülhetőség azt jelenti, hogy a tőzsde valamely időtávban igazából oldalaz: ha valamelyik fajta pozit nem tudod kiülni, akkor meg épp a másik fajta biznictime vanik: leül, újratervez...)
Jaja szerintem is kaszinó feeling azzal a különbséggel, hogy azért itt 50% os esélyed van, hogy jó irányba nyitottál e pozit...Az azért egész jó arány... :) És mondjuk idén 70% os esélye van a longnak.. :)
Jaja..Tavaly azért ha nyitottál egy rossz pozit akkor szépen TA alapon ki lehetett ülni 1-2 hét volt az az idő max amire nyerőben zárhattad azt a pozit...Most ilyen csak akkor van ha longot nyitsz...1-2 napot esik akkor a 3. napon már nyerőben van, ledolgozza a 2 napi esetleges esést...
Magam is pontosan így látom. Sokkal jobban kell figyelni minden egyes pozinyitásnál mint amennyire akár tavaly is kellett és olykor még ez sem segít. Nincs más kiút, állandóan fejlődni kell és folyamatosan tanulni a korábbi hibákból.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?