Tegnap jött a várt hiányzó fekete gyertya, de a forgalom szerintem túl kevés volt...Még mindig nem lehet kijelenteni, hogy jön a forduló!? Szerintetek?
Sziasztok!
Rég jártam itt. Ahogy látom nagyon sokan, a többség bánkódik a mai történések miatt. Csak egy észrevétel...Az "én időmben" amikor itt jártam, vagyis kábé 2009 nyár-ősz mindenki várta az esést, mindenki shortolt közben jött a gigantikus emelkedés, de mi továbbra is vártuk a "korrekciót", sokan beszívtuk az elbaltázott trenddel szembeni kereskedést. Nem is egyszer... Aztán a gigantikus emelkedés közben illetve végén (ami most van) már mindenki elhitte, hogy az emelkedés tartós, vagyis longolt. Most is több a longos a fórumban, mint a shortos. Ezzel csak arra akarom felhívni a figyelmet, hogy ne a trenddel ellentétesen próbálkozzatok, hanem....Persze most még nehéz lehet elhinnni, hogy ez egy "igazi" trendforduló, de én amondó vagyok, hogy lehet felkészülni rá, mert már a jelek itt vannak a küszöbön, kezdenek elég egyértelművé válni! Most ne a korrekciós longokat keressük, hanem az igazi szakadós shortokat, hosszú távra! Mostanság ajánlatos az óvatosnál is óvatosabbnak lenni, mert ugrál a piac mint a nikkelbolha! Szóval hajrá mindenki és lássátok a trendeket. Ne csak egy napokban gondolkodjatok, hanem akár hetekig is érdemes lehet tartani a cuccokat! Kívánok sok sikert mindenkinek!
DAX DAX DAX