Tegnap jött a várt hiányzó fekete gyertya, de a forgalom szerintem túl kevés volt...Még mindig nem lehet kijelenteni, hogy jön a forduló!? Szerintetek?
Egy életem, egy halálom, én a (DAX) shortot megpróbálom. Bizom egy kis lecsorgásban, aztán majd meglátjuk.....
Törölt felhasználó2009. 10. 04. 15:00
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én úgy látom, hogy a hétfői kereskedést az amerika zárás miatt, enyhe pluszban kezdi el a dax. A jővő héten sok minden eldölhet a vállalati gyorsjelentések miatt. A grafikon számomra azt mondja, hogy lefele a következő megálló 5274 ahol 2 támaszt is látok. Felfele az út szerintem jelenleg nagy kockázatott jelent! Bár erről a szintről van felfele is írány. Jelenleg én mindenféleképpen kivárok, mert a gyorsjelentések sokat lendíthetnek fel is, meg le is. Szerintem a további lejtemenetre nagyobb az esély a fent említett szintig. Egy két napos felcsorgás beleférehet a 5570-ig.
A más téma: Azt már megfigyeltem, ha az index nagy elmozdulást szenved el, akkor a certi nem követi olyan nagy intenzítással, sajnos, csak másnap korrigálják az árfollyamot. Én is így jártam szerdán! csupán 20 ft hiányzott a záráshoz! :((
Lássuk: Szept.16-án kitört az emelkedő csatornából felfelé. Akkor az emelkedés kifulladását vízionáltam. Most már sikerült az S&P-nek kiesni a 4 hónapos szűkülésből(érdemes megnézni a grafit), ebből következően egy nagyobb korrekciót várok lefelé (800-1000 pont), vagy a helyes utat (le 2500-ra). Jó esetben a korrekció után még visszakapaszkodhat, de az már az utolsó long lesz...
Más téma, pénteken nem voltam itthon, volt egy előre megírt megbízásom 2800-ra (ts05 eladás), ami nem teljesült, pedig számításaim szerint 2850-ig kellett volna emelkednie a certinek Dax és eur alapján.
Írek igent nyomtak, ez hétfőre mindenképpen emelkedést sejtet. Szerinem ha 5550-60-on tartósan átmegy, akkor jöhet újra a 5750-es próbálkozás, de a gyanúm az, hogy ha újra odaérne, akkor már átlépne rajta.
Összességében a hét elejére lassabb emelkedésre számítok, második felében oldalazásra.
DAX DAX DAX