Milyen kategóriájú ez a részvény ?
Nem látom a portfólió listájában.
Egyébként 2 hónappal ezelőtti félig bennfentes info szerint jól megy a cégnek, igaz ez egyetlen nagy vevőtől függ.
Kétlem azonban, hogy most emiatt emelkedik ?!
Kijött a csepel jelentés és semmi reakció?
Ráadásul pozitív eredménnyel.
A múltkor olvastam a Napiban, mint befektetési tipp a Csepelről, és azt írták, hogy lehet benne fantázia, várható a tőkeemelés és ha még egy pozitív eredménnyel is elő tudna rukkolni az eddigi évek veszteségei után, az akár fordulópont is lehetne a cég életében.
volt már olyan is hogy felment tán az ehep vagy +300%-ot néhány darabbal aztán le vagy 500%-ot...vagy hasonló.:-)))
na persze én nem figyeltem hogy felfügg közben volt-e, mert az a két kötés volt egész nap.
lehet amúgy hogy ezeket a 10% automatikus felfüggöket csak most írják ki a bétre, előtte nem tették:-) mert tudom hogy azt nem írták ki.
Ez így okés, csak akkor azt nem értem hogy pl. az ehep meg fevitan szépségek esetén miért nincs felfügg amikor 1 hónapig nincs kötés, utána meg 600%-ot megy 5 darabbal?
Bázisár:
Általában, az utolsó záróár. Ha ez öt napos vagy régebbi, akkor a nyitó szakaszban az utolsó záróár, utána meg a nyitóár. Ha még így sem határozható meg a bázisár, akkor is van a tőzsde határozza meg algoritmusok alapján.
MIvel az előző ár február 13-i, így az már öt napnál régebbi. Tehát a mai nyitó ár lett a bázisár (381 forint), erre számolva a 447-ig emelkedést több mint 10% jön ki, tehát felfüggesztés.
CSEPEL