A Csepel Holding NYRT Igazgatóságának tájékoztatása A Csepel Holding Igazgatósága tájékoztatja a befektetőket, hogy az Excel Csepel Kft. és a Distributed Generating Company LLC Russia között létrejött 362.000.000 USD értékű gáz-üzemű turbinás áram- és hőtermelő egységek gyártására vonatkozó szerződésnek az EXIM Bank finanszírozása kapcsán, a mai napon a következőtájékoztatást kapta az EXIM Banktól: - az EXIM Bank pozitívan ítéli meg az ügyletet és dolgozik a finanszírozás részletein - felkérte és tárgyalásokat folytat a Nemzetközi Beruházási Bankkal az ügylet közös finanszírozásáról. Ennek következő fordulója 2017. március 27-én lesz Budapesten. Az ügylet jóváhagyásának időrendje és pontos feltételei a legközelebbi tárgyalások eredményei után az EXIM Bank Igazgatóságának jóváhagyásával történik. Budapest, 2017. március 24.
Amúgy az ha jól tudom exim hitelbizotsága jóváhagyta az üzletet csak az igazgatótanácsra vár mindenki. 3 éves előkészítés , ez már csak nem tart soká :)
jo tegyük fel nem lesz hitel akkor minek szarakodtak 3 évig.ja én csak azt csinálom ami biztos,ezek akkor milyen cégvezetök? semmilyenek.ha tudom nem kapok hitelt én vagyok a csepel vezér ,nem is kezdem el,és szerintem a mostani csepel vezetés idiotákbol áll?nem hiszem ,bár az egész ország egy idiota,elmegyogyintézetben van?!
1. a csepel egy tőke és forrásszegény cég, egy olyan területen, ahol nagyon komoly anyagi ráfordítás kell egy egy nagyobb projekthez
2. ha fix egy jelentős megrendelés akkor előleget szoktak adni, ez a szokás - itt volt? orosz állami cég
3. 2010-13 hasonló volt, akkor voltak is bevételek az oroszoktól, azóta a csepel mégse jutott egyről a kettőre, sőt alaptőke leszállítás is volt
4 csak
Ha nemzetközi közösség által Oroszország területeként elismert helyszínen valósul meg a projekt akkor nem lesz gond addigra erre oda figyelnek ha akarnak :)
CSEPEL