Pedig én már holnap szórni akarom. Ha érzem az intenzív tépést nap közben és a további erőt felfelé, nem dobom ki. Mindenki másképp csinálja, ez ettől szép.
Törölt felhasználó2017. 06. 26. 22:13
és utána ,már ,komolyan veszik a csepelt ,mint nagyvállalatot,több projektet is kaphat akár nagyokat.több ezer ft os árfolyamok jönnek.ilyen kis közkázzel,lásd konzum.pedig ott csak,szélhámosság van még csak
Mondjuk meggyoztek a konzumos jaszaiek is s a 25os pappert 90 forinton kivagtam mert mar ezt is tulzonak talaltam. Ehhez kepest a csepel joval nagyobb hitelt vesz fel ekkorat a bluek sem szoktak s ossz 2 milla reszveny van!!Ebbol 17% a kozkez, illetve 16,5 :)
Hat regota negativ, nekem 12/ezer darabom van s en ket eve vettem ennek nagy reszet de eszem agaban sincs eladni.1. Vegre van forgalom emelkedo arfolyammal.2. Rendkivul pozitiv lehetosegek3. Jo szakember vezwto csapat, s nem spekulans4 Tozsdei turbulencia.Stb.En voltam naluk, engem meggyoztek!
"Társaság több éve nem képes a szállítói és adó tartozásait rendezni, melyek felhalmozott
egyenleg a fordulónapon 773mHuf volt."
Pontosan ezert nem kap senkitol hitelt. Barmely penzintézet hitel kihelyezesehez NAV 0-as igazolas kell, ami azt tanusitja, hogy nincs koztartozasa a cegnek. A bank a sajat belso szabalyozasat nem rughatja fel.
CSEPEL