DLPH: nem olyan nagy titkok ezek....épp csak egy világ forog körülöttük. :-)
Rapista: értem a holdas vicced...azt hiszem...vagy mégsem... :-)
Gábor: Ne törődj eme beírásommal, valószínűleg rapista fertőzött meg kicsit, azért próbáltam Ilyen homályosan fogalmazni...De már jobban vagyok. :-)
Egyébként jó reggelt mindenkinek!
Szia Bubu...! :-)
Elmarad a mai angol, mama kidőlt, nincs aki vigyázzon a gyerekekre. Na nem baj, majd valami angol nyelvű mesecsatornát nézünk... :-) Kicsit. Nem sokat.
Gábor...illúzióromboló vagy.... De megkapod érte méltó büntetésed...csak nem tőlem. :-) Gondolom sejted...Nőnek álcázza magát...veszélyes, mert van akit be tud csapni....
Megérkezik az első ember és találkozik egy helyi leányzóval....hogy-hogynem a gyerekekre terelődik a szó.
A holdbéli leány elmondja, hogy lombikot használnak, jó összerázzák, széttörik a lombikot és kiveszik a gyereket.
A földi ember magyarázatát sehogy sem érti, kéri, hogy mutassa meg, mi olyan bonyolult itt a Földön...
Megtörténik.
És hol a gyerek - kérdi döbbenten.
Majd kilenc hónap múlva meglátod! - hangzik a válasz...
- AKKOR MI A FRANCNAK KELLETT A VÉGÉN ANNYIRA SIETNI ?
Akkor OK, bocs, csak abból értelmeztem azt, hogy most volt, mivel most ebben a pillanatban akartad feltétlenül megüzenni, hogy eladtad, mikor épp rossz a freemail és ez nem tűrt halasztást.
Ne vesztegessünk több szót erre, nem érdemes ragozgatni.
Végre van egy olyan pont, amikor kivételesen nem értek Veled egyet. Merem ezt talán azért mondani, mert most az egyszer felkészültebbnek érzem magam ebben a témában. Persze ettől még lehet a Phyl. 20Ft, természetesen benne van.
Csak Csajok