Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
te kérdezted, hogy bizonyított-e az ok-okozat az állítólagos lezárás miatti halálozások miatt. Én pusztán rámutattam, hogy a covidhalálozás pont ugyanannyira bizonyított ok-okozatilag, az azonos elbírálás miatt. kettős mérce. miért akarnám kihozni, hogy a vírus nem okozott többlethalálozást? Ijesztő az erőszakos szalmabábkeresésetek.
Arra jó a maszk, ha nincs tüneted és úgy mászkálsz. Ha meg van tünet, akkor az illető maradjon otthon és ezzel a kettővel kb. meg is van oldva a dolog és nem kell lezárni semmit.
Ha elkapod azt a tünetek jelentkezéséig nem tudod meg. Vagyis minden alkalommal ha olyannal találkoztál aki olyannal találkozott aki olyannal találkozott stb aki ki lehetett téve a fertőzésnek, karanténba kellene menned. Ami ugye lehetetlen. Ha akkor mész karanténba amikor már tudod hogy elkaptad akkor késő. De ne fetisizáljuk már ezt a karantén kérdést, van egy lejámborodott vírusunk, miről beszélünk.
Tavasszal én is voltam önkéntes karanténban, el lehet lenni lakásban is. Esténként lementem futni az erdőbe. Csakhogy meneküljenek előlem az emberek, akik tudták, hogy pont Bergamóban voltam február végén. :)
Kiveséztük már, te a szocializmusból azt hozod ki, hogy minden központi tervezés rossz, erre írtam már, hogy a szocializmusban főleg politikai kinevezettek terveztek, tehát az alapján nem lehet megítélni.
max az operatív törzs tud erre napra kész választ adni. De az se biztos, mert pl. a tegnapi határozatot a tesztelésről (nem tesztelésről, háziorvos-covid gyanús, stb), eszük ágában nem volt nyilvánosan közölni, csak miután a média megszellőztette a dokumentumot.
Én nem félek, fővárosban élek, tömegközlekedem, melózom, stb. Csak baromira nem szeretném, ha a sok idióta miatt megint bezárnának, és ha te meg a többiek sokat söröztök maszk nélkül, akkor jó esélyem van rá.
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live