Alig telt el azóta egy kis idő, és tényleg hálás lehet aki rád hallgatott !!! >>>>>> """ Azt gondolom, így utólag, hogy aki az én bejegyzésemre dobta a papírt, most hálás lehet nekem. """ Azóta továbbra is megy a terelés , de vevő az továbbra sincs még ezen a szinten sem !!!
Ebben valóban semmi negatív nincs,azért írtam korábban,hogy esetleg más miatt. Emlékszem,hogy nagyon pörögtél abban az időben és sok lett valakinek. Engem nem zavart,főleg,hogy tudtam nem írtál hülyeséget,legalábbis ebben a témában biztos nem.
Ne haragudj abban a tényben, hogy 10-e a fordulónap és akinek van 10-én papírja az kap pénzt, akinek nincs az nem, abban mi a lebeszélés? A tények azok tények. Nem fel vagy lebeszélés. Megjegyzem továbbá még az életben nem shortoltam.
Nem az én profilom a visszakeresgélés,ezt ne is várd tőlem.A részvényesek érdeke nyilvánvalóan az emelkedés a shortosoké a csökkenés,főleg ha napizik az illető,de én sem az alaptalan felbeszélést nem szeretem,de az erőszakos lebeszélést még kevésbé.Érvekkel alátámasztva oda vissza az elfogadható,de nem olyan alapon hogy az lesz mert én vagyok az okos gyerek,meg ugye megmondtam.
Nem írtam mást, de mondom olvass vissza. Csak tudom, hogy melyik írásom lett törölve. Egyébként se lehet a "HÍVŐK" topikba mást beírni, csak azt, hogy mekkora nagy emelkedés lesz. Mennyire jó a papír, bár az elmúlt hetek talán átformálták a gondolkodást. Na egyébként, ha végig olvasod az akkori beírásokat megláthatod, hogy mennyire rosszindulatú bejegyzések születtek akkoriban, mert leírtam, hogy 10-e a forduló nap. Ment is a vélemény, hogy hány szerencsétlen papír tulajdonossal adattam el a szuper papírját. Azt gondolom, így utólag, hogy aki az én bejegyzésemre dobta a papírt, most hálás lehet nekem. Ez van minden le van írva, csak vissza kell keresni.
Erre kérdeztem rá. "A levélben leírtak is engem igazolnak, hogy annak idején a 'HÍVŐK'
topikba mindent a tényeknek megfelelően írtam be és ezen beírásomat
törölték és neveztek trolnak!!!!!!!!!!!!!'"
Akkor a rajzolt grafikon -:) , és a magas árfolyam azt eredményezte -:) , hogy akkora mellénybe jártak a hívők , hogy aki tényeket mert beírni , az sok esetben ........ De a piac mindig , lehet hogy idő eltolódással , de a helyére tesz mindent :)
CIGPANNONIA nem csak felbeszélő
Sajnos a másikban nem veszik jó néven a nem csak felfelé gondolkodókat.