OPI esés teljesen mindegy, ha nem vásárolja fel az estmédia és megint le kell írni az árfolyam veszteséget :) De ne feledjük, hogy azért tettek bele egy kis pénzt is és az vár valamire, különben miért tették volna. Recessziót megoldják még egy pár évig (utána ismét pár év, stb.) a nemzeti bankok, FED és a EKB, attól ne félj :) Félnek ők a pénzük olvadásától jobban, mint Te.
Köszönet a visszaforgatóknak a mai műsort -:), és a vele járó nyerőt . 4-5% a hét eleje óta , sose legyen rosszabb időszak -:) , szerintem volt még aki megjátszotta , ezt kár lett volna kihagyni :)
400 fölé az ML lendület vitte, ami most visszaárazódott, mert szart sem hozott. Nézd meg ML előtti árfolyamot, vedd le az utána levő osztalékot és a mostani tőkejuttatást, ahhoz képest nézve teljesen jó az árfolyam. Ebben az évben lesz valami teljesítmény növekedés szinte biztos, ha nem, akkor sajnos játszanak vele, ekkor elgondolkodtató egy újratervezés.
Ez azért egy kicsit merész :) Még az OPI esést sem árazta be , mi van ha tovább esik az OPI ? Továbbmenve , ha eljön a recesszió , akkor már vége a növekedésnek , és a mostani szint tartása is igen nehéz lesz .... Egyébként érdemes megnézni néha , hogy a nagy nemzetközi Biztosítók is milyen szépen esnek lefele , és milyen mélyre tudnak menni , és maradni recesszió esetén .... , szóval sok ismeretlenes az egyenlet , de a kockázatok 2:1 arányban lefele mutatnak szvsz , de mindenki maga dönti ezt el :)
Nem igazán lesz (sokat) 300 alatt szerintem. Ez a kunzom, olasz sztori szerintem a megfejtük a tehenet esete. Lesz még biztosan hasonló, de kapunk is (árfolyam, vagy oszti), mert erősnek, stabilnak néz ki a tehén, lehet még fejni, de a gazdának is jut tej.
Nagy eséllyel visszaforgatás van, de aki visszaforgatja csak bízik benne. Egyébként mit vennél a kapott pénzből a magyar tőzsdén ? Itt év végére benne van +10%
Most olvasom.Az, hogy leszúr 300 alá természetes (Te is megnézed a short nadrágos csajokat -ha hetero férfi vagy-), de vissza is jön egyből. Szerintem ez az alsó ára.
CIGPANNONIA nem csak felbeszélő
Sajnos a másikban nem veszik jó néven a nem csak felfelé gondolkodókat.