estnél van 16ft on rés.lehet sosem töltödik be,de lehet hogy 10 év mulva.amugy mindeggy mert nordban ugysincs semmi sem,tök mindeggy hogy tölti vagy nem ,de nutexben sincs semmi,de lehet mind kettöben van csak még nem tudjuk,nutex huber átverösija,nord meg gácsi,langyos homokozoja.
KULCS: https://invst.ly/trn8a Ma valahol olvastam, hogy valaki 1400 db-ot vett 1880-as áron. Ez így egyben aránylag nagy mennyiség és gondoltam megnézem mi indokolhatta ezt a vételt. Akárhogyan nézem nem bírok rájönni, hogy vajon miért vesz valaki több mint 2 milláért ebből a majd 2 hónapja eső papírból?? Valaki tudna segíteni, mert nekem nem jön össze semmi. Még a Fibo-kat is feltettem, de semmi. Vagy nem látok a szememtől?? Talán az RSI és MACD fordulni látszik, de én inkább megvártam volna.:)))
Ez igaz, de itt a rés felett oldalazgat 1-2 ponttal már lassan egy hónapja. Ebből bármikor lehet egy leszúrás és már is eltűnt a rés. A SET-nél napról napra távolodott el a réstől, mert ott volt valami hajtó erő. Itt ezt nem érzem és lehet nem hülyeség beállni a rés aljára vétellel, mert amíg tartósan nem megy 30 fölé addig bármikor leszúrhat.:))
Na a vasárnap du tanulás meghozta gyümölcsét 😀 Emberem meglátása hasonló, grat!“ “OTTONE 185 ellenállás, felette kezdeném nézni a vételi jelet, támasz kb 160 itt is lehet figyelni az indulást fel, középtávon jár jelenleg, lehet hogy csak jövőre törne ki a 230 ból, akkor meredeken elindulhat Az USA/ ban ilyen papírt átlapozom”
Chartok topikja