Tényleg nem tudtad kihámozni. Még egyszer: a napi forgalom 1-2%-a elsimul, jelentéktelen, az otp nem volt nagy vevő. Az adott napokon semmit nem jelentett az áralakulásban az akciójuk.
Joker:
Ezért: link
Persze millió lehetőség van, lehetne pl. az, h némi maszatolás után elmegy még a 2007-es csúcsig, aztán meglátogatja az eső trendvonalat snp 500 körül, és ott berak egy évtizedes aljat és iszonyat erővel sosem látott csúcsok felé tör (ez lenne a háromszög esete). De a képen látott lehetőség itt csilingel a kapun, senki ne lepődjön meg, ha ez történik. Az otp még ötször, hatszor is feleződhet (korrekciókkal tarkítva). A kérdés az, hogy 250 forinton ki meri majd megvenni?
Flynn:
Aktuális cégfundamentumok alapján nem lehet megjósolni pl egy 250 ft-os otp árfolyamot, és nem is lehet értelmezni. Az 1200 is furcsa lehetett azoknak, akik a könyv szerinti értéknél bevásároltak belőle.
A hírek szerint az erste vételre bíztat, vesz reggel. viszont ha netán kintöl nem kap támogatást az a visszavétekkel szép hullámot hozhat. reggeli shortom még tartom.
A körmondataidból nem tudom kihámozni a lényeget. Az OTP-s idézeted amit tőlem vettél ott sántít, hogy én dt helyzetre írtam, azaz akkor abban a pillanatban az OTP vevő ész nélkül vette a papírt. Ez nem stratégia, és nem téves világnézet, ez egy adott pillanatra/fél napra/napra értett vélemény. Én csak dt-zek, nagyon ritkán veszek hosszú távra papírt.
Utoljára amikor papírt vettem, és tartottam huzamosabb ideig, azt megírtam és ajánlottam is már előre itt: link
Jó lenne tudni, hogy a kolléga eszmefuttaásában szereplő momentum mi miatt következik be (5000 alatti BUX)? Ha megtörténik a unióban a megegyezés, akkor az utóhatások mellett egy részleges európai recesszió következhet. De ez a 3400n Ft-os OTP-ben be van árazva.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?