Az van,hogy fogalmam sincsen mi volt majd hétfőn javítok az átlagomon most már úgy is mindegy szabályrendszere van gondolom a párosításnak és így adta ki nem volt még ilyen esetem de lehet valaki járt már így és van rá valami magyarázata.
Több megbízásom volt különböző árakon de mind egy áron teljesült a megbízások között 100 pont is volt persze nem a legkedvezőbbön áron de megkaptam esetleg valaki tud erre magyarázatot adni. köszönöm
én is igy gondoltam, de nap végére már egyértelműen látszott, hogy mindent mesterségesen erőltetve húznak felfelé
úgyhogy én ma záróban kivágtam a shortomat (bukóban sajnos).
miért player nem mehet minden nap...a ricsi sztem egy fél év múlva márciusba 40.000 lesz...én nagyon meg vagyok elégedve a ricsivel...otp,molom és ricsim van és pont a ricsitől nem vártam...ezt a menetet...ez nem minusz amiben ma zárt...ennyi belefér...
úgy gondolom, ma nagyobb összeget is tettem volna rá a nap során bármikor, hogy mínuszban zárunk.
sak szimlán azt kívániom... amit szoktam,
Ha rajtuk is fog , hamarosan nagy változások lesznek!
jó hétvégét mindenkinek
..otp-ben aztán mindent egy lapra tettek fel...csak áthúzni minden áron....
....nem értem...vagy venni akarok,,,és minnél olcsóbban de arra játszani, hogy itt megtartani...és majd feljebb eladni sc.-ben....nagy rizikó..
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?