nyílván otiba nyúltam bele 5030-on, mol fantasztikus, volt egy halommal 19700-on eladtam és végig láttam bent ami most van, csak nem voltam elég bátor, nem hittem eléggé magamban, otit is meghúzhatnák legalább némi kárpótlásként.
Törölt felhasználó2010. 12. 31. 10:39
Aki tegnapelött belenyúlt 400 on az most már nem bánja valószínüleg.
Nem, 89,20-nál léptem be a setupba, olyan tiszta jel volt, hogy megkockáztattam.
Ráhúztam a fibót, és 61,8-nál zártam.
,1 lottal nem rossz, de nem is sok píz.
Ebben az évben nekem ennyi elég volt :)
Tartod még az olaj longot?
Annyira szép a mozgása, 61,8as előtt fordult éppen, és a 161,8 87,50re mutat éppen, ahol eredetileg zárni terveztem. Remélem el is megy oda.
Az imént nyitottam usd/jpy longot, és a valós grafikonon már bőven kint volt lefelé 15 percesen a boilingerből, míg a demón még nincs. Vagy rosszul állítottam be valamit?
Neked nem volt olyan gondod, hogy a demoban egész más adatok vannak, mint a valós számlán?(metatrader)
Nekem valahogy egész más dolgok vannak, pedig ugyanazokkal a beállításokkal alkalmazom mindkettőt.
Törölt felhasználó2010. 12. 30. 19:36
Sikerekben gazdag, nagyon Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! (Rosszabb ne legyen, mint a 2010-es esztendő.) :)
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?