hjanek: emlékszel még a 207-es short nyitásomra? akkor beírtam többször is, linkkel együtt, hogy nagyon túl volt húzva háti. Aki megfogadta, észrevette most foghatottkb 3-400 pontot.
A jó hír viszont, ha nem megy lejjebb, h bullish slingshottal fordult :D
egyetértek, nagyom is, sajnosa a nagy mozgásoknak lehet h egy időre vége, a japán katasztrófa a világ valaha volt legköltségesebb katasztrófája és semmi különösebb reakció, mindenki ezerrel védi a pénzét, mert sajnos a mai világ értékrendszere szerint a pénz többet ér bárminél...
Én meg azt mondom,hogy aki komolyan csinálja és önálló döntéseket tud hozni az nem írogat ide.Engem aki annak idején tanított elmondta hogy nincs fórumozás akármilyen halott is a piac, vagy pénzt akarsz keresni,vagy csak elütni a szabadidődet,nem mindegy.Híreket is módjával,rajta van minden a grafikonon.Igaza volt.
Nem,az a kérdés miért esett le napokon át réssel. Válasz, a hiszti, múlik a pánik.
Szerintem nagyon sokan az atomerőmű felrobbanását, árazták, aztán lassan megoldódik.
ha visszaolvas valaki, láthatja ezt a sok hülyeséget!
Majd' mindenki a piacot hibáztatja. Ezt nem lehet, ezt nem lehet, itt szívat, ott szivat. Vicces. Mintha direkt az ő stopjaikra vadásznának.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?