Azért ez nem feltétlenül igaz.
Aki tartja magát a stratégiájához, 1-2 év tapasztalattal a háta mögött most is tud profitot csinálni.
Legfeljebb most nem a napos felbontás a legfontosabb hanem az órás.
Természetesen most nem lehet olyan kényelmesen kereskedni mint eddig.
..amivel eddig tényleg csak kerestem...az osztalék előtt venni telekomot...majd utána gyorsan kivágni...az tuti profit volt...az éven azt is eltököltem...illetve korán kivágtam....most várom hogy tesztelje vissza az 570-t...akkor vennék...de lehet csak várhatom...
...már daytrade is lekereskedhetetlen lett...napi szűk sáv...a záró meg lutri...vagy felkötik,vagy leöntik...
....a végén megyek vissza akciós betétekbe fektetni...
Futit beejtették, 6730-ra kényszerítve, hogy dobd el, vagy ha tökös vagy tarthatod még. Nyitáskor feltépték 6770-ig, aki tartotta az még lehet hogy rávett, most meg 6720.....
Esélytelen, kisbüfi itt halálra van itélve, de akkor mi a lófasszal kereskedj?
..mivel ilyen forgalommal az 50-es fibót átvinni esélye sincs...mehtünk le a 200- tesztelni...
...egyébbként szarnék rá merre menne...csak indulna már valamerre...irányba állok én könnyen...csak unalmas már ez az előre,majd hirtelen hátra arc..dax közben bezúgott...
mondjuk várható volt.. én már 2 napja shortban vagyok 6800-ról... akkora bearish slingshottal ami rajta volt óráson, nem tudom mit vártál.. én azon csodálkozom, hogy 6700-ről még 6820ig el tudták nyújtani.. valami isteni csoda...
..jól mondod..mindegy milyen irányba állsz..szét szívatnak....
..dax szépen visszafordult...me le sem reagáltuk...s miért...mert nem befektetők vannak a bux-on..hanem gátlástalan spekulánsok irányítanak kis pénzel...
...hasonló a szitu mint december végén volt...akkor lefelé nem bírt már menni...most felfelé....hamarosan ki fogják mozdítnai...remélhetőleg jól leverik....ezért tartom még az a 100 konti shortot...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?