Jó nyilván, 6900-ig longolnám tovább nem merném tartani, most azt fogom beszopni lehet, hogy az amerikaiak előre siettek aztán megmutatják az irányt mielőtt a DAX odaérne, ilyen ez.
Meg napon tul sem merem tartani, mert beüt valami fos este aztán akkora gapek reülnek, hogy úgy átugorják a stoppomat mint a szart.
Lásd multkor, 1 másodperc alatt kellett végignéznem, hogy a márciusi kemény meló eredménye kisrepül az ablakon....
miért hurrognálak le? Én csak azt nem szeretem, ha valaki full hülyeségeket hord össze pl sárpaca, zsoltikeszeg és hasonlók. Még azok után is, ha valaki értelmesen elmagyarázza nekik.
"utolsó impulzív fefelé hullám, csak az sc miatt ment fel, semmi forgalom emelkedésben, jön a nagy zutty"
Hát mindenesetre a csúcsokról szépen lejöttünk, az irány meg hamarosan úgyis eldöl, legkésőbb a héten. Az amerikaiak megérkeztek a meghatározó ellenállásokhoz, ha pattannak akkor megyünk tovább lefelé. Ha törik akkor meg irány a csillagos ég megint.
Nem tom ezt hol olvastad, az ilyet álalában illik belinkelni, mert én ezt valahogy kevésbé hiszem el. Inkább a minden idők legköltségesebb természeti ktasztrófája
Azért elég jól lejöttek az indexek,mi csak azért nem estünk még plusz egy ezrest mert zárva voltunk. Sajnálom a Japókat de az ő problémájuk szerintem nem fogja padlóra tenni a világot. Aztán lehet hogy tévedek.
gyerekek röhej: most hallom h a Japán katasztrófát minden idők legnagyobb természeti katasztrófájának minősítették, az eddigi legnagyobb kár itt keletkezett ÉS a tőzsdék tulajdonképpen meg se rezdültek rá, még ilyet:)
igen kétségtelen h sávozik, de...igen hát ezen már gondolkodtam h mit csinálok ha évekig sávozás lesz, várok még pár hetet aztán ha semmit nem (tudok) venni, akkor végképp újra kell gondolnom h hogyan tovább, végülis ha nem lenne időm nézni úgyse nézném:)
A többi index is ugyanúgy mozog le-fel nemcsak a hati.Egyébként a lerántásban m30-on bullish slingshot volt hatiban. ilyen a tőzsde megy ideoda. Hol itt a gond?
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?