Az én számozásom a következő: link . Az ötödik hullám azért lett rövidebb, mert március 15. miatt kimaradtunk az esésből.
A DAX betöltötte a rést, mehet lefelé, majd követhetjük mi is.
ezzel mindig bajban vagyok, ha nézzük a leszúrást érinti, ha nem nézzük akkor nem érinti....
pepe: szerintem ez a megugrás még nem a h1 en lévő vételi jel miatt volt (ez túl gyors volt) de vissza fog menni, bár az m10 es bearish slingshot nagyjából megszünt, azért még duplacsúcs lehet :o)
megnéztem rsi-vel is, a kép u.a. bolingert nem nagyon szeretem, mert nagyon sokszor csalódtam benne, szóval kiraktam a szűrét:D
mozgónak én 5-10-35 használok, de a pozinyitásban annyira nem befolyásol, csak az irány miatt érdekel, bár régen próbáltam a keresztezések alapján pozit nyitni, útólag egyértelmű a jelzés, de folyamatában nem annyira...így hát azt is abbahagytam :D
Stochi helyett ha lesz időd és kedved nézd meg az RSI 14,5 felbontást óráson.
Illetve 4,8,21 órás mozgókat.
MACD histo jó választás.
Bollinger is sokat segíthet.
Egyébként tetszik.
lényegesen eltérnek az időtávok, addig még eshet 1-200 pontot, neke dt re épp elég
egyépként tényleg vételt jelez h1-en, de....én hosszabb távra azért nem vennék, bár érdekesen alakul a chart, lehet, h lesz majd egy felkör, de lényeg az esés folytatására utaló bearish neg div! link
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?