na...sajnálom, ez kb akkor mekkora minusz, csak azért mert írod h kétszer nulláztál? hogy az akkor mit is jelent?
Teljesen igazad van tanulni..., én pl úgy fogom föl h most demozok:)
a teljes két évem iszonyú xarul :DDDDD
2x nulláztam....az elején ad-hoc kereskedtem amikor bejött (ez volt a ritkább) azt hittem én vagyok a király, de nem én voltam...
még az év elején is becoptam háti shorttal, tudod, amikor megindult 22k-ről...
az utolsó két hónapom viszont plusszos 180e február, március eddig 140 és a mostani háti még kb 20, és mióta divergenciát kereskedem 1 vesztes pozit zártam, de ha várok még két napot az is szép lett volna (türelem)
"Az erőműtől kb. 16 kilométerre sugárzást mértek a tengervízben, az atomerőművet üzemeltető Tepco és a hatóságok vizsgálják az esetet. "
"Egyre inkább a figyelem középpontjába kerül a szennyezett élelmiszerek problémája, több termék (spenót, tej) kivitelét is leállították. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a szennyezett élelmiszerek nagyobb gondot jelentenek, mint arra korábban számítani lehetett, de egyelőre nincs adat arról, hogy a fukusimai térségből szennyezett élelmiszer került volna más országba."
jóreggelt, végre leesett nekik, hogy a gubanc sokkal nagyobb, mint ahogy azt én már pár napja mondom...
égis nekem már kis papír, 18.000 ig lemehet ha bedurvulnak az meg még sok, gyógyszerpapíroknál hihetetlen nagy spekire számítok, lehet h az egyik menni fog, a másik nem aztán fordítva, stb
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?