Lefelé fognak kilépni ebből a szűkülésből, szerintem. Ma elméletileg dobni kellett a telkó longokat, de nem voltam gépközelben, ricsi is fasza meglepetéssel szolgált, mire hazaértem,van egy kis hati shortom 22800-ról legalább az kezd begyógyulni.
bárcsak ilyen egyszerű lenne.. megszámoltad hány rossz és jó hír volt mondjuk tavaly ősz óta, és mekkora esés is párosult hozzájuk? :))) szóval ha egy adott irányba akarnak nagyon menni, akkor jöhet rossz és jó hír, lecarják...
7040 alá kell esnie onnan már nem szedik fel 7100 fölé és mehet 6900 vagy még lejjebb!:)
SnP most azt a kört futja mint a DAX mikor 7360-ra szaladt, kissé el van késve!:)
Stooq alapján mondom, amit mondok és a dax futit nézem elsődlegesen, de ott sem a DAX sem a futija nem zárt tegnap 7100 alá (az "alázárás" nálam egyébként is legalább 30-40 pontot jelent jelenleg).
Lehetséges, ha az elmúlt napok lefelé gyertyáihoz mérhető erős forgalommal teszi, amelyhez szép testesen záródó gyertyatest tartozik, az jó hír a longra nézve, különben jön a C hullám lefelé (és még mindig csak korrekció, tehát long a folytatás).
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?