tegnap éppen az otp miatt esett a hati, így korántsem bíznék abban, hogy emelkedne az otp. meglátjuk, mit terveztek mára azok, akik "irányíthatják" a piacot (ez nekem mindig "összeesküvés-elmélet" inkább).
A mai jÓ TP gyorsjelentés igencsak negatívra sikeredett. Ez persze senkit se keserítsen el, mert köze nem lesz az árfolyam alakuláshoz. Csak felfelé mehetünk. Ha OTP lustálkodna, akkor a BUX karbantartók a MOL -t fogják egekbe húzni. Ki van ez találva brókerkörökben, hogyan nyírják ki a shortosokat:))
...be bizony...ma nem tudtam kereskedni...ritka az ilyen..csak most látom milyen szép felhúzás volt buxiban a végén...és hogy usa örült mint majom a f...k...
...ha otp gyors holnap f..s lesz...akkor itt megint piros péntek jön...nem volt véletlen a felhúzás szerintem....de itt már kiszámítani valamit...rulet az egész...reggel piros fekete alapon majd eldöntöm hogy short nyitóban ,vagy zárom amim még van...tegnap már elkezdtem miután 300-al nem bírt...
de a long számomra olyan erőltetett...csak otp-t nyomatnám,ha valami csoda folytán fordulna 5400-ről...
Alázat, új dolgok iránti nyitottság/fogékonyság + "felszívási" képesség, józan paraszti ész és a chart. Én ezekben hiszek rendületlenül, olyankor is, amikor tévedek (hála az Elliott elméletnek, ritkábban).
A forex számomra keményebb dió Elliott alapon, nagyon sok a korrektív szerkezet és számomra szokatlan ritmusra jár, de gyűrjük egymást (hangolom magamat, hogy egy hullámhosszra kerüljünk).
ja, és ha netán 1350-g lesz a felpatt a végső lefordulás előtt, akkor is áll sör?! csak mert 1330 +/- 2 azért illene fordulnia, ahhoz hogy járjon a nedű.. :)
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?