Nekem a leginkább az tetszett, amikor 27.3as ezüstnél azt írta a portfolio, hogy ilyen kicsi különbség még sosem volt az arany-ezüst között, ezért érdemes megjátszani.
Mire az ezüst még aznap elkezdett emelkedni és több mint 20%ot ment fel, jelenleg 34.6.
Egyébként az ezüst úgy viselkedik, mint egy tőkeáttétes arany, nagyot lehet rajta kaszálni és bukni is.
igazából még csak most tört ki, szerintem abszolút nem késő megjátszani, 1590et nézek most ki belőle mint lehetséges célár, de azért az arany igencsak lomha jószág :)
mindenesetre a nyitott longomat tartom és stopot hozom felfelé ha tényleg sikeresen megy tovább.
ja.. logikusan ellentétesen mozog.. mikor felvibálták 1295-ről az snpt, az arany akkor esett vagy 150 pipet... most meg fordítva, felfelé ment.. kicsit nyúl voltam megjátszani.. pedig adta magát..
..attól függ mekkora lesz ez a lefelé hullám...kíváncsi leszek a ami forgalom nagyságára is...a lényeg bux holnap ezt még le kell hogy kövesse...bár ma még 22700-es támasz megfogta...holnap a 22300-ig lehet egy köre....de szerintem most minden a közel keleten áll vagy bukik....én is szívesen fordítanék már longba és látnék 25 k buxit,de sajnos a helyzet egyre csak sz...bb lesz,mind itthon mind külhonban...azért s&p támasz alá zárt...ebből holnap még lefelé kör lesz az tuti...a kérdések pedig addig nyitottak maradnak...
én is hasonló véleményen vagyok.. holnap azt a 1295-s szintet, ahonnan pár napja megfogták szvsz most úgy fogja lefelé átvinni, mint kés a vajat... de ha vadásznak lesz igaza, és egy felpatt lesz előtte 1330 körülre, legalábbis ilyen nagy, akkor küldök neki egy korsó hideg sört. :)
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?