a telko is röhejes.. ott figyel majd fél millió vételi db 510-től felfelé.. de azért csak próbálkoznak beverni 5-10 ft ahelyett, hogy inkább longolnák... :P fél milla db.. több, mint ami a phylaxia 5-s könyvében van a vételi oldalon, pedig az tizedannyiba sem kerül.. :P
mi szerintem eléggé nyomva vagyunk lefelé... persze az oti épp lehetne lentebb is..de minden más szvsz túladott... de hogy mondjuk a német piacon egy 20 pontos dax esés után valaki elkiáltsa magát, hogy "jajj, de jó, valamelyik hülye beverte, én jól felszippantom, mert olcsó..." több mint röhejes..
miért nálunk nem ua.?
10k s pakkok otiban ki be ugráltatják a könyvben a pozikat. mit gondolhatnak mennyit ér?
tegnap kiszálltál időben?
én bebuktam a zárot. most kompenzál remélem,
Közben usdjpy micsoda mozgást csinált! Rángatták rendesen. Újra 83.10 alatt. Sajna fentebb nem nyitottam újra rá shortit. Mindegy. Látszik forexen szép mozgások vannak, csa DT-ben túl gyorsnak ekll lenni:)
Áruljátok el a titkot (tényleg nem tudom.) Mikor a brokit igy szórakoznak (oti vételi oldal) akkor mit jeleznek. Lehetséges irányt, vagy tartási szintet?
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?